Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΨΥΧΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΨΥΧΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

 

Κατά την επίσκεψή του στα Λεόντεια Λύκεια Νέας Σμύρνης και Πατησίων την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013, ο Έπαρχος της Notre Dame de l’HermitageFrèreMauriceBerquetανακοίνωσε στο διδακτικό προσωπικό των δύο σχολείων τη νέα σύνθεση του Συμβουλίου Διαχείρισης και Εμψύχωσης της Μαριανής Αποστολής στην Ελλάδα (CGA)έως τον Αύγουστο 2014, όπως την όρισε το Επαρχιακό Συμβούλιο.

                   Το νέο Συμβούλιο θα είναι δομημένο σε δύο επίπεδα, ένα μικρό πυρήνα και μια διευρυμένη ομάδα. Το μικρό πυρήνα θα αποτελούν ο αδ. Ματθαίος Λεβαντίνος (Γενικός Διευθυντής του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης), ο κ. Δημήτριος Κώστας (Γενικός Διευθυντής του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων), ο αδ. Γεώργιος Βιδάλης (Διευθυντής του Μαριανού Κοινωνικού έργου στις Αχαρνές), ο κ. Γεώργιος Μπιστικέας (Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Λεοντείου Λυκείου Πατησίων), ο κ. Νικόλαος Δεσύπρης (Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης) και ο αδ. GabrielVillaReal(μέλος της Γραμματείας για την Αποστολή).

                  Στη διευρυμένη ομάδα θα μετέχουν επιπλέον και τα μέλη των Συμβουλίων Διεύθυνσης των δύο Σχολείων: ο αδ. Αντώνιος Καπέλλας, η κα Αικατερίνη Μουζάκη και η κα Μαρία Κοκκαλάκη (από το Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης), ο αδ. Ιγνάτιος Καπετάνιος, η κα Άντζελα Σεστρίνη και ο κ. Γεώργιος Φιλιππούσης (από το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων).

                 Επίσης, ορίσθηκαν ως πάρεδροι ο κ. Παναγιώτης Λαζαρίδης και ο κ. Φώτιος Παπαντωνίου.

                Τέλος, η κα Άντζελα Σεστρίνη θα συνεχίσει να είναι η εκπρόσωπος της χώρας μας στη Διευρυμένη Γραμματεία για την Αποστολή της Επαρχίας μέχρι τις 31 Αυγούστου 2013.

                   Ο FrèreMauriceBerquetευχαρίστησε τα παλαιά μέλη για το πολύ σημαντικό έργο που εκτέλεσαν κατά τη διάρκεια της θητείας τους και ευχήθηκε στα νέα μέλη καλή επιτυχία στην υψηλή αποστολή τους.

 

 

 

 

 

Search

Visitors Counter

696380
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
66
112
542
695116
2151
3827
696380

Your IP: 54.242.175.98
Server Time: 2018-01-16 14:54:06